Beste adverteerder of geïnteresseerde! Welkom bij het Google AdWords blog, welkom bij Inside AdWords! Graag willen wij u op de hoogte houden van alle spannende ontwikkelingen bij Google AdWords. In dit blog kunt u alles lezen over updates, veranderingen en lanceringen van nieuwe producten binnen AdWords. Hiernaast zullen wij u berichten over optimalisatie 'tips and tricks' voor uw AdWords account en zullen er interviews volgen met Google AdWords medewerkers, zodat u een beeld krijgt bij het gezicht achter stem en woord.


In de navigatiebalk aan de rechterzijde kunt u zich aanmelden als lid van het Inside AdWords blog, zodat u altijd een email krijgt als er een nieuw bericht wordt geplaatst op het Google AdWords blog. Feedback en discussie is belangrijk voor ons, daarom kunt u tevens in de navigatiebalk aan de rechterzijde een vraag of opmerking via e-mail sturen.

Per week zullen er een paar berichten op dit blog verschijnen, zodat u altijd van het laatste AdWords nieuws op de hoogte bent. Naast informatie over AdWords zullen er uitstapjes volgen naar andere, voor u interessante producten, zoals Google AdSense. Google AdSense heeft reeds een spetterend blog.

Google AdWords blijft zich continu uitbreiden en verbeteren. Op het AdWords blog blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte en mist u niets. Heeft u zelf tips of suggesties wat u graag wil lezen op het AdWords blog? Laat dit ons weten, want het AdWords blog is er voor u!

Ons eerste 'product update' bericht gaat over de nieuwe versie van Google Analytics. Moge vele berichten volgen, lang leve het Inside AdWords blog!